0

Arabica & Robusta Blends

ALLEGORIA

Cafea boabe prăjită, amestec armonios de arabica și robusta, cu note de ciocolată și alune, cu tentă ușor fructat-condimentată. Un echilibru perfect î..

De la:29,98 lei

FELICITÀ CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 75% Arabica / 25% Robusta BLEND. Corp cremos, cu aciditate scăzută, gust cu notă de ciocolată neagră cu tentă de fructe confiate. Cre..

De la:31,00 lei

MERAVIGLIA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 60% Arabica / 40% Robusta BLEND. Corp plin, cu aciditate subtilă. Arome de biscuiți cu ciocolată, nuci și cereale prăjite. Aftertaste..

De la:26,25 lei

SENZA - cafea decofeinizată

Cafea boabe, prăjită, din amestec de robusta și arabica, decofeinizat, pentru cafea la orice oră. aroma: ..

28,34 lei

SERENITÀ CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 65% Arabica / 35% Robusta BLEND. Corp greu și cremos cu aciditate scăzută. Aromă plăcută cu note fructate de stafide și prune. Aftert..

De la:26,25 lei

SORPRESA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 30% Arabica / 70% Robusta BLEND. Gust puternic cu aciditate slabă, cu parfum de pâine prăjita și gem de fructe. Aftertaste cu note de..

De la:25,00 lei

SPERANZA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 90% Arabica / 10% Robusta BLEND. Corp cremos și gros, cu aciditate medie, arome de stafide, cacao picantă și migdale. Aftertaste fruc..

De la:33,00 lei

STORIA

Cafea boabe prăjită, amestec arabica și robusta, cu corp plin, cremă consistentă, cu note de cacao și fructe uscate.Aromă: alune, stafide, prune uscat..

De la:26,16 lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)