0

Cafea

COLOMBIA MEDELLIN SUPREMO

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica. Foarte parfumata, prezinta caracteristici unice cu note de caramel si cacao; aciditate fina, foarte ..

De la:32,00 lei

COSTARICA HTM TOURNON

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica. Note de ciocolată; aciditate fină și echilibrată; corp mediu și echilibrat. Aftertaste persistent. ..

De la:34,00 lei

ETHIOPIA DJIMMAH G5

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica. Gust echilibrat uneori cu note fructate și ușor sălbatice, aciditate medie spre ușoară, corp consist..

De la:27,00 lei

ETHIOPIA SIDAMO

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica, cu note florale de bergamotă, iasomie și caramel. Aciditate ușor ridicată, lactică, corp delicat și ..

De la:32,00 lei

GUATEMALA ANTIGUA

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica. Foarte aromată cu note de caramel, ciocolată și fructate; aciditate marcată și placută; aftertaste c..

De la:33,00 lei

INDIA ROBUSTA PARCHMENT KAPI ROYAL

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% robusta. Aromă intensă de lemn dulce și piper; gust echilibrat de alune și pâine prăjită; aciditate redusă; c..

De la:25,00 lei

INDONESIA EK SELECTED

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% robusta. Corp plin, cu note de lemn de santal și ardei iute. Aftertaste  persistent cu note plăcute de a..

De la:23,00 lei

ROBUSTA MEXICO

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% robusta. Gust corpolent cu tendință spre dulce, aciditate bună cu note picante și miere. Acidi..

De la:24,00 lei

SANTOS FANCY DESCASCADO

Cafea boabe prăjită, single origin, 100% arabica, aroma florala, corp echilibrat. Aciditate: ..

De la:30,00 lei

SUMATRA QUEEN KETIARA CAFEA DE SPECIALITATE

Cafea de specialitate, 86,25 pt., 100% arabica. Aromă fructată de ananas și stafide; gust de citrice și sirop de arțar; corp plin și intens; aciditate..

De la:32,00 lei

ALLEGORIA

Cafea boabe prăjită, amestec armonios de arabica și robusta, cu note de ciocolată și alune, cu tentă ușor fructat-condimentată. Un echilibru perfect î..

De la:26,16 lei

AMORE Cafea Boabe Prajita

Cafea boabe 100% Arabica BLEND. Corp echilibrat și persistent cu o ușoară aciditate care evidențiază notele de cacao, migdale și cereale. Afterta..

De la:29,00 lei

DESIDERIO Cafea Boabe Prajita

Cafea boabe 100% Arabica BLEND. Corp cremos, cu o aciditate care amintește de citricele mature, cu note de fructe de pădure. Aftertaste de ciocol..

De la:30,50 lei

FANTEZIA

Cafea boabe prăjită, 100% arabica, cu un corp catifelat și gust plin, elegant. Aromă distinctivă, ușor acidă, cu note de cacao și migdale și aftertast..

De la:29,00 lei

FELICITÀ CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 75% Arabica / 25% Robusta BLEND. Corp cremos, cu aciditate scăzută, gust cu notă de ciocolată neagră cu tentă de fructe confiate. Cre..

De la:31,00 lei

GIOIA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 100% Robusta BLEND. Corp consistent, lipsit de aciditate, cu aromă de cacao, ciocolată amăruie. Aftertaste cu note de cereale. Cremă ..

De la:23,00 lei

GRATITUDINE CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 100% Arabica BLEND. Corp consistent cu aciditate medie și aromă distinctivă de cacao și ciocoltă.Aftertaste cu note de alune, migdale..

De la:29,00 lei

INSPIRAZIONE CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 100% Robusta BLEND. Corp puternic și lipsit de aciditate. Gust curat cu note de cereale, malț și ciocolată cu lapte. Aftertaste persi..

De la:23,00 lei

MERAVIGLIA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 60% Arabica / 40% Robusta BLEND. Corp plin, cu aciditate subtilă. Arome de biscuiți cu ciocolată, nuci și cereale prăjite. Aftertaste..

De la:26,25 lei

SENZA - cafea decofeinizată

Cafea boabe, prăjită, din amestec de robusta și arabica, decofeinizat, pentru cafea la orice oră. aroma: ..

28,34 lei

SERENITÀ CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 65% Arabica / 35% Robusta BLEND. Corp greu și cremos cu aciditate scăzută. Aromă plăcută cu note fructate de stafide și prune. Aftert..

De la:26,25 lei

SORPRESA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 30% Arabica / 70% Robusta BLEND. Gust puternic cu aciditate slabă, cu parfum de pâine prăjita și gem de fructe. Aftertaste cu note de..

De la:25,00 lei

SPERANZA CAFEA BOABE PRAJITA

Cafea boabe 90% Arabica / 10% Robusta BLEND. Corp cremos și gros, cu aciditate medie, arome de stafide, cacao picantă și migdale. Aftertaste fruc..

De la:33,00 lei

STORIA

Cafea boabe prăjită, amestec arabica și robusta, cu corp plin, cremă consistentă, cu note de cacao și fructe uscate.Aromă: alune, stafide, prune uscat..

De la:26,16 lei

Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)