0

Siropuri

Sirop Culinarte Alune

Siropul Culinarte Alune este un sirop cu o aroma intense de alune .Acesta este recomandat pentru bauturile pe baza de cafea ( cafea, ciocola..

32,13 lei

Sirop Culinarte Amaretto

Siropul Culinarte Amaretto este un sirop inspirat din cultura italiana care ofera un plus de gust unic bauturilor.Siropul este creat din mig..

32,13 lei

Sirop Culinarte CARAMEL

Siropul Culinarte Caramel ofera o aroma bogata, fina si dulce de caramel. Aceasta aroma ofera bauturilor o aroma placuta de caramea...

32,13 lei

Sirop Culinarte CIOCOLATA

Siropul de Ciocolata Culinarte are o aroma irezistibila de ciocolata si se poate folosi atat la deserturi cat si la cafea (cafa cu lapte, cappuccino ,..

32,13 lei

Sirop Culinarte COCOS

Siropul de Cocos Culinarte are aroma intensa de Cocos si se poate folosi atata la cafea cat si la prepararea bauturilor alcoolice, ceai, suc..

32,13 lei

Sirop Culinarte COOKIE

Siropul Culinarte Cookies este un sirop deosebit care ofera o nota deosebita si o aroma dulce si bogata de prajitura tuturor bauturilor.&nbs..

32,13 lei

Sirop Culinarte IRISH CREAM

Siropul Culinarte Irish Cream este un sirop insiprat din cultura franceza care ofera un gust unic bauturilor. Acesta ofera plus de savoare p..

32,13 lei

Sirop Culinarte Vanilie Bourbon

Siropul Culinarte cu Aroma de Vanilie Bourbon este creat din ingredient selectionate pentru a oferi un gust si o aroma autentica oricarei ba..

32,13 lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)