0
Promo!

La multi ani de 1 Iunie !

Informatii Livrare

Termeni și condiții livrare

 

Comenzi, interval de livrare și plată

Comenzile se preiau telefonic de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00. Comenzile pentru weekend se preiau cel mai târziu vineri.

Comenzile vor putea fi preluate pe magazinul online non-stop. Comenzile care sunt plasate in afara orelor de program vor fi procesate in perioada lucrătoare imediat următoare.

Livrarea pe raza municipiului Sibiu și a zonelor limitrofe, se face prin mijloace proprii, de luni până vineri între orele 9:00 – 16:00, iar  în weekend până la ora 14:00.

Livrarea este gratuită la o comandă de minim 50 de lei. Pentru comenzile sub 50 de lei, se percepe o taxă de livrare de 5 lei.

Pentru distanțe mai mari se livrează cu firmele de curierat rapid și este gratuită pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Livrarea pe distanțe mai mari, prin mijloace proprii, se face doar pentru persoane juridice, în funcție de comenzi și rutele stabilite săptămânal, care vor fi comunicate și agreate de comun acord cu clientul, pentru fiecare comandă.

 

Procesare și livrare

Se livrează în ziua plasării comenzii doar produsele aflate pe stoc (după plasarea comenzii veți fi contactat de un reprezentant care vă poate confirma livrarea și plata, în funcție de stoc). Alte produse decât cele aflate pe stoc necesită un timp de realizare de minim 24 de ore.

Timp de livrare – Livrarea se efectuează în aceeași zi , în Sibiu și în zonele limitrofe, dacă plasați comanda până la ora 12:00 și produsul se află în stoc. Comenzile primite după ora 14:00 vor fi livrate a doua zi, ora urmând să fie comunicată  în momentul confirmării comenzii.

În ceea ce privește torturile personalizate, timpul de procesare și livrare este de la 2 până la 5 zile de la primirea și confirmarea comenzii, în funcție de gramajul tortului și de complexitatea decorului.

În cazul livrărilor prin curier, termenul de livrare este de minimum 24h (în funcție de stoc) și va fi comunicat de către reprezentantul Culinarte.

În zilele în care ne confruntăm cu un număr foarte mare de comenzi sau în condiții independente de posibilitatea noastră (trafic îngreunat / condiții meteo nefavorabile), îngreunându-se, astfel, procesul de livrare, Culinarte poate prelungi termenele de livrare.

Produsele Culinarte sunt realizate conform unor înalte standarde igienico-sanitare și calitative, respectând normele legislative și procedurile interne!

 

CONDIȚII PLATĂ

Clientul va plăti către Culinarte prețul produselor așa cum este menționat pe site:

-          On-line cu card bancar;

-          Prin virament/ordin de plată în contul........., urmat de confirmarea plății pe e-mail la adresa comenzi@culinarte.ro

-          Ramburs la curier

Produsele livrate vor fi însoțite de bon fiscal/factură reprezentând valoarea acestora.+ aviz certificat de calitate.