0

În Stoc

FRIPTURA DE PORC CU VARZA CALITA

Termen de livrare aproximativ 24 ore.
Gramaj: 360g / bucată
  • Pret:
    Preț pe bucată: 19,00 lei
  • Fără TVA: 17,43 lei

Adaugă in Wishlist Compară produsul

Savurează acest preparat culinar din gama Culinarte, gata în doar 3 minute. Delicios, fară aditivi, coloranți sau conservanți, preparat ca la mama acasă. Poftă bună!


În cuptor cu microunde: Înainte de încălzire, se înţeapă folia de mai multe ori. Caserola se încălzeşte cca 3 minute la 600 watt. Se lasă 1 minut, se îndepărtează folia şi se poate consuma.

În baie de aburi: Se încălzeşte caserola nedeschisă în apă caldă (fără a fierbe) timp de 25 de minute. Se introduce scurt sub jet de apă rece.  Se lasă 1 minut, se îndepărtează folia şi se poate consuma.

ATENŢIE: nu încălziţi în cuptor electric sau pe gaz!

Ingrediente: apă, carne de porc 32%, varză murată (varză albă, sare, condimente), morcovi, ceapă, pastă de roșii, șuncă (carne de porc, apă, sare, stabilizatori di-, tri- și polifosfați, zahăr, dextroză, antioxidant: ascorbat de sodiu, extract de condimente, aromă naturală), sare iodată, amidon, făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, zahăr caramelizat, usturoi, maltodextrină, condimente, extract de carne de vită, ulei de rapiță, pudră de morcov, arome.