0

În Stoc

SNITEL VITA IN CEAPA CU GARNITURA PASTE

Termen de livrare aproximativ 24 ore.
Gramaj: 380g / bucată
  • Pret:
    Preț pe bucată: 19,00 lei
  • Fără TVA: 17,43 lei

Adaugă in Wishlist Compară produsul
Savurează acest preparat culinar din gama Culinarte, gata în doar 3 minute. Delicios, fară aditivi, coloranți sau conservanți, preparat ca la mama acasă. Poftă bună!

În cuptor cu microunde: Înainte de încălzire, se înţeapă folia de mai multe ori. Caserola se încălzeşte cca 3 minute la 600 watt. Se lasă 1 minut, se îndepărtează folia şi se poate consuma.

În baie de aburi: Se încălzeşte caserola nedeschisă în apă caldă (fără a fierbe) timp de 20 de minute. Se introduce scurt sub jet de apă rece.  Se lasă 1 minut, se îndepărtează folia şi se poate consuma.

ATENŢIE: nu încălziţi în cuptor electric sau pe gaz!

Ingrediente: apă, ceapă 18%, şnitel carne de vită 16% (carne de vită, apă, sare iodată, stabilizatori: difosfați, trifosfați și polifosfați; dextroză, zahăr, antioxidant: ascorbat de sodiu; aromă, proteine din lapte, zer pulbere, extracte de condimente, condimente, proteine vegetale hidrolizate din rapită şi porumb, ulei de floarea-soarelui), grâu dur, albuş de ou, ulei de rapiță, făină de grâu, sare iodată, vin roșu, aromă naturală, lapte praf integral, amidon modificat, condimente.